Newsletter
 
UWAGA!
w dn. 21.06.2019
BIURO NIECZYNNE
 

PROMOCJE

KATALOG LATO 2019

   
   
  
Klauzula informacyjna polityki ochrony danych osobowych
 
 Prywatność naszych użytkowników jest dla nas priorytetem, dlatego dbamy o to, by Państwa dane osobowe były u nas bezpieczne. W czasie korzystania z naszej strony internetowej: www.elin.pl, chodzi o dane zapisywane w usłudze newsletter i plików cookies. Podczas wyszukiwania albo porównania ofert na naszej stronie, zapisywane są tylko pliki cookies. Dopiero w momencie wypełnienia formularza newsletter, Państwa dane osobowe takie jak: nazwisko, imię, adres, e-mail, zostaną zapisane tylko i wyłącznie w celu prenumeraty naszych ofert. Podanie danych jest dobrowolne i oznacza zgodę na otrzymywanie dostosowanych do Państwa potrzeb informacji marketingowych i ofert dotyczących produktów i świadczonych usług na podany adres, e-mail lub numer telefonu
Administratorem Państwa danych osobowych jest: B.T. ELIN we Wrocławiu
                                                                    kontakt: elin@elin.pl
 
 Na mocy nowego rozporządzenia, mają Państwo prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Wycofanie zgody na przetwarzanie Państwa danych nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania Państwa danych, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej cofnięciem. Zgoda jest niezależna od czasu w jakim Państwo korzystacie z usług, obowiązuje do jej odwołania.
 Prawo do wniesienia skargi do PUODO (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych) -jeśli uważasz i potrafisz uzasadnić, że Twoje dane osobowe przetwarzamy niezgodnie z ogólnym Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku (RODO).
 
 Rozwiązania, których używamy są zgodne z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych), tzw. RODO
Polityka prywatności jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana. Aktualna wersja obowiązuje od 25 maja 2018 roku.
 
 


 
50-015 Wrocław, ul. Rejtana 9
tel./fax: 71 3419011, 71 3420620
e-mail: info@elin.pl

Witryna wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celach sesyjnych oraz statystycznych.
Więcej informacji w polityce prywatności.

 Realizacja: new4mat.com Sp. z o.o.
ADMINISTRACJA n4CMS